7 цікавих фактів про фільм «Термінатор»


 

Судячи з усього, серії фільмів «Термінатор» виповнилося 34 роки. Давайте дізнаємося цікаві факти про цей фільм.
У листопаді повертається серія фільмів про Термінатора, щоб розважити шанувальників кіно за допомогою Terminator: Dark Fate. Цей фільм знаменує повернення кінопродюсера Джеймса Кемерона, який раніше покинув серіал, створений ним після другого фільму «Термінатор 2: Судний день». Крім Кемерон, в цьому фільмі шанувальники також можуть подивитися, як Арнольд Шварценеггер знову зображує робота-смертника Термінатора, а також актрису Лінду Гамільтон, яка зіграла Сару Коннор в першому фільмі Термінатора.
Всього шість фільмів і 35 років після першого фільму «Термінатора»: фільм «Темна доля», який в даний час транслюється в кінотеатрі. Звичайно, за цим новітнім фільмом або навіть за історією самого фільму «Термінатор» є багато цікавих фактів. Нижче наведені факти про цей фільм:
Прийшов зі сну Джеймса Кемерона, коли він був хворий
Ідеї ​​можуть прийти звідусіль, по крайней мере, так сталося з Джеймсом Кемероном. Кемерон отримав уявлення про характер Термінатора в несподіваних обставинах. Одного разу в Римі він сильно захворів і коли він відпочивав, то мріяв про «смертельному роботі, що вийшов з вогню». Так у нього з'явилася ідея створити фільм Термінатор.
Продається за низькою ціною
Хоча він успішно завершив ідею історії Термінатора, яка прийшла з його мрії. Кемерон, який в той час не був відомим продюсером і не завжди міг переконати продюсерів продюсувати його фільми. Зневірившись, Кемерон нарешті продав свої права на фільм продюсеру Гейл Енн Херд всього за 1 долар або еквівалент 14 000 рупій сьогодні, поки Херд дійсно щосили намагався втілити в життя ідею Кемерона. Результати були разюче гарні.
Робот-собака Sidekick
Для створення першого фільму «Термінатор» Кемерон отримає тільки 6,4 мільйона доларів, дуже невелику суму для виробництва голлівудського фільму. Тому що він не надто відомий режисер. Кемерон кілька разів отримував пропозицію з боку кіностудії. Одне з них - додати собаку-робота в якості помічника головного героя Кайла Різа. На жаль (чи на щастя) це пропозиція ніколи не розглядалося Кемероном.
Сумніваюся в акторі фільму
Як згадувалося раніше, перш ніж знімати перший фільм про Термінатора, Джеймс Кемерон ні відомим режисером. В інтерв'ю перед початком першої зйомки Термінатора Шварценеггер висловив свої сумніви з приводу цього фільму. В інтерв'ю Шварценеггер назвав цей фільм «поганим фільмом». Актриса Лінда Гамільтон також описала фільм як «маленький фільм».
Культове пропозицію, яке майже відсутня
У всій серії «Термінатор», якій майже 35 років, Шварценеггер говорить тільки 85 слів. Незважаючи на це, цей колишній культурист успішно привернув увагу публіки своїм культовим «Я повернусь» (I'll be back). Але, схоже, багато хто не знає, що це знакова пропозицію майже змінилося на «I will be back», тому що у Шварценеггера сильний німецький акцент і важко сказати «Я повернусь».
ефект близнюка
У фільмі «Термінатор-2» глядачі були шоковані, коли побачили на екрані кіно дві Сари Коннор у виконанні Лінди Гамільтон. Одна з них - Сара Коннор, а інша - робот Т-1000, здатний змінювати форму. Виявилося, що для створення цієї сцени режисер фільму Кемерон не залежить від комп'ютерних ефектів, а замість цього використовує власну сестру-близнюка Лінди Гамільтон, Леслі. Результати, безумовно, виглядають дуже переконливо.
Не могла перестати посміхатися
Здається, що не тільки фанати, які раді бачити оригінальну актрису, яка зіграла Сару Коннор у фільмі «Термінатор: Темна доля», але і сама актриса Лінда Гамільтон. В одному з інтерв'ю Гамільтон пояснила, що вона не могла перестати посміхатися, коли знімала сцени з різними видами вогнепальної зброї, які стали фірмовим знаком її персонажа. Це змушує режисера кілька разів зупиняти стрілянину.

мінатор »