Відеогра God of War, отримує нагороду Гільдії письменників


Запущений в квітні 2018 року в якості п'ятої основних даних франшизи і отримав звання одного з найкращих релізів року, God of War удосконалив формулу екшн-ігор, а також власну серію конвенцій, хоча гравці як і раніше пробираються крізь орди ворогів як кровожерний грецький бог, але на цей раз грубий, недружній воїн робить це в компанії свого вразливого, захопленого, товариського сина на прогулянці через пантеон норвезької міфології. «God of War» є ексклюзивним для PlayStation, дебютуючи на його консолі PlayStation 4.

Assassin's Creed Odyssey 

Як і його попередники, «Assassin's Creed Odyssey» ставить напівісторичні дії і пригоди на тлі реальних, ретельно відтворених історичних фонів. Одна річ, яку давньогрецька «Одіссея» робила по-іншому, полягала в тому, щоб охопити розгалужену діалогову структуру, що дозволяє гравцям диктувати потік розмовних зустрічей на додаток до звичайного атлетизму подорожей і боїв. Знайти його можна на PlayStation 4, Xbox One, Windows PC і, в Японії, на Nintendo Switch за допомогою онлайн-трансляції ігор.

Batman: The Enemy Within, Episode 5 - Same Stitch 


Приміщення фінальної нитки в восьмимісячний довгий серіал, в якому досліджується історія походження суперзлодійського суперника Бетмена - Jokerа, також послужило одним з останніх випусків орієнтованих на історію Студії Telltale Games, яка закрилася ще через вісім місяців після виходу Same Stitch. Спочатку випущений для PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, ПК з Windows, iOS і Android.

Marvel's Spider-Man


Другий з двох великих ексклюзивних брендів PlayStation і приземлення між квітневим фільмом Marvel "Месники: Війна Нескінченності" і грудневим анімаційним фільмом "Людина-павук: У віршах-павуків", який отримав високу оцінку, перевершило всі очікування, щоб стати зіркою як в адаптаціях супергероїв , так і в цілому за рік. Як і "God of War", він був випущений як ексклюзив для PlayStation 4.

Стовпи Вічності II: Deadfire 


Додавання військово-морського плавання і піратських прогулянок до наземним пригод свого попередника, «PoE II» розширило сферу його застосування з точки зору судноплавного світу, графічного майстерності, озвучення і передісторії, початі завдяки якості листа, яке вплинуло на його персонажі, історія та обстановка. Випущено на ПК, Mac і Linux в 2018 році з випусками PlayStation 4, Xbox One і Switch для 2019 року.