10 фактів про Аквамене


Хоча Аквамен не рахується найпопулярнішим героєм коміксів DC, він, безумовно, широко відомий. Артур Каррі вперше з'явився в коміксі More Fun Comics ще в 1941 році. Зрештою, він приєднався до Ліги справедливості в 1950-х і 60-х роках, а тепер був показаний в живому бойовику DCEU.

У той час як Аквамен, як правило, є предметом безлічі жартів про супергероїв, персонаж може робити набагато більше, ніж просто розмовляти з рибою. У нього багато здібностей, про які звичайні фанати не знають. Його можливості роблять його одним з найвидатніших членів Ліги справедливості, і багато хто з них просто генетичні. Ось 10 дивних фактів про анатомію Аквамена.

Він може говорити з морським життям телепатично

Одним з найвідоміших навичок є його здатність спілкуватися з морським життям. Він використовує телепатичний здатність викликати морську життя всіх видів, щоб допомогти йому врятувати світ або, принаймні, світові океани.

Він амфібія

Хоча шанувальники знають, що Аквамен володіє особливими здібностями в воді, але не всі знають, що він дійсно амфібія. Його атлантична генетика дозволяє дихати під водою.

Він може керувати водою

Аквамен робить набагато більше, ніж просто говорить з рибою. Він також може управляти водою. Ця сила може бути настільки сильною, що Артур, як відомо, контролює припливи і хвилі, використовуючи спеціальний тризуб.

Він може керувати погодою

Поряд з контролем води, Аквамен також контролював погоду. Дві здатності змішуються разом, коли він створює масивні приливні хвилі, а іноді й цілі цунамі.

Він суперсильний

Як і багато хто з його товаришів по Лізі Справедливості, Аквамен володіє чудовою силою. Його королівська родовід з боку матері робить його більш могутнім. Він сам може підняти кілька тонн і навіть пересунув тектонічні плити, щоб відремонтувати траншею.

У нього багато магічних здібностей

Хоча це не одна з його найбільш видатних здібностей, Аквамен насправді працював з магією раніше. У якийсь момент у нього була рука, повністю зроблена з води, відома як рука Водоносца. Це дало йому численні магічні здібності, в тому числі зцілення інших.

Його рефлекси посилені

Поряд з усіма іншими його вражаючими генетичними здібностями, він також володіє неймовірно швидкими рефлексами, що робить його небезпечним супротивником. Він явно швидкий в воді, але він також дуже спритний на суші. Ці рефлекси роблять його експертом в рукопашному бою. Змішайте його посилені рефлекси з суперсилою, і у його ворогів не буде шансів в бою.

У нього був гак для руки

Аквамен неодноразово замінював свою руку. У нього була рука, зроблена з води, а також рука, зроблена з гачка.

Він воскрес

У світі коміксів не дивно, коли загиблий герой воскрес. Аквамен був одним з тих, хто відродився героїв.

Він був повністю зроблений з води
Аквамен добре пов'язаний з водою, але багато шанувальників не знають, що він колись був повністю зроблений з води. Його перетворили на живу форму води під назвою «Водний привид», щоб допомогти йому врятувати Атлантиду.