Найбільші лиходії коміксів


Іноді найбільш знакові герої такі ж гарні, як їх лиходії. Суперсила, здатність літати і подорожі в часі - це, безумовно, круті надздібності, але іноді все, що хочуть побачити фанати, це відмінна битва один на один з супергероєм проти лиходія. За останні кілька років герої коміксів і лиходії набули популярності завдяки таким фільмам, як «Месники».

Ось деякі з кращих лиходіїв коміксів, які з'явилися на великих або маленьких екранах.

Бейн

Людям досить легко сплутати Бейн з простим, але м'язистим лиходієм в масці. Він один з небагатьох злочинців з Готема, який робить те, що зазвичай вважається незбагненним, перемогти Бетмена. У коміксах Бейн не тільки переміг Бетмена, він повністю домінував над ним. Що було дійсно вражаючим в дуелі Бейн з «Бетменом», так це те, що він використав не мускулатуру, як він звик, а мозок. Одне з найцікавіших виступів Бейн в «Темних лицарських повстаннях» (2012), коли Том Харді зіграв грізного лиходія, який тероризував і Бетмена, і Готем-сіті.

Магнето

Іноді стає важко визначити, чи дійсно Магнето є лиходієм або захисником свого народу від урядів, які прагнуть за всяку ціну боротися з мутантами, навіть через войовничу силу. Історія Магнето починається в Освенцімі, де він виріс. Його досвід змусив його повірити, що інші мутанти будуть піддаватися такому ж зверненням, якщо вони не об'єднаються. Незважаючи на свої благі наміри, він неодноразово виступав у ролі відвертого лиходія, спонукаючи Чарльза Ксав'єра і його Людей Ікс встати на його шляху. Сер Іен Маккеллен зображував Магнето / Еріка Леншерра в багатьох фільмах, включаючи «Люди Ікс» (2000) і «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього» (2014 року). Майкл Фассбендер також зіграв молодшого Магнето в фільмах-приквел, в тому числі в недавно вийшли раніше в цьому році X-Men: Dark Phoenix.

Танос

Танос - один з найбільших злочинців у всесвіті Marvel Comics. Він нігіліст, який одержимий смертю і прагне покінчити з життям. Як наслідок, його амбіції привели його до миттєвого конфлікту з найпотужнішими героями Землі, Месниками. Танос - це електростанція, яка мріє знайти богоподібний статус. Ця жага влади зазвичай спонукає його шукати Коштовності Нескінченності.

Джокер

«Деякі люди просто хочуть спостерігати за тим, як світ горить», - саме ці слова Альфред Пенніворт використовував для опису Джокера в трилогії «Темний лицар». Немає опису більш підходящого для Джокера. Як злодій, Джокер не зацікавлений в управлінні світом. Він не цікавиться владою або грошима, як інші лиходії з Готема. Єдине, що зводить Джокера з розуму, це зводить Бетмена з розуму. Незважаючи на те, що Бетмен втратив обох своїх батьків в результаті злочинного діяння, він не втратив розум. Джокер, з іншого боку, процвітає в своєму власному божевіллі. За ці роки було багато акторів, які зобразили персонажа на екрані, включаючи Хіта Леджера, який був посмертно нагороджений премією Оскар за роль в «Темному лицарі» (2008). Останній актор, зобразив божевільного клоуна, - Хоакін Фенікс в «Джокера» (2019).