10 найбільших епізодів оригінального м / ф "Черепашки-ніндзя"


Класичні черепашки-ніндзя "Teenage Mutant Ninja» захопили і підкорили уяву дітей, які росли в 80-90-х роках. Ця бадьора франшиза вибухнула настільки популярно, що стала великим брендом, породивши безліч іграшок, ігор, фільмів і більш сучасних мультсеріалів за участю наших улюблених черепашок-мутантів, які люблять піцу.
Хоча в TMNT є маса дивовижних моментів, ми спробуємо перетворити це тривалий шоу в самі захоплюючі і пам'ятні епізоди.

  • Король Щурів (сезон 3, епізод 9)

Велика частина TMNT - величезна кількість забавних і пам'ятних лиходіїв. Ця забавна невелика галаслива гра грунтується на силі одного з найцікавіших лиходіїв шоу, Короля щурів. Ейпріл О'Ніл захоплений зарослої щуром-мутантом, оскільки він обурений тим, як поводяться з його побратимами-гризунами. Епізод містить приємну суміш комедії і забавних бойовиків бренду «Черепахи» - і приємно бачити команду Сплінтера і Черепах, що не часто зустрічається в серіалі.

  • Великий вибух (сезон 3, епізод 47)

Це кульмінація епічної битви між Черепахами і групою головних лиходіїв - Шреддера, Кранг, бібоп і рокстеді. Черепахи деруться, щоб зупинити масивний Технодром, який котиться по Нью-Йорку і знищує все на своєму шляху. Вибухи в стилі Майкла Бей, погоні і безліч боїв в бою - ось цей захоплюючий фінал.

  • День, коли зникла Земля (сезон 10, епізод 7)

В одному з найбільш захоплюючих і одночасно найграндіозніших епізодів в довгостроковій перспективі шоу Дрегг загрожує відправити всю планету в Сонячну систему Вимірювання X. Цей епізод приносить гострі відчуття TMNT завдяки зловісному присутності космічного перекосу, який загрожує поглинути Землю в лічені години. Між Дреггом, Бетменом і мунгу в «Дні зниклої землі» безліч безстрашних супротивників, з якими Черепахам належить битися.

  • Старий світчер (сезон 3, епізод 6)

"The Old Switcheroo" є одним з тих класичних епізодів, який нагадує фанатам, наскільки привабливим може бути це шоу з його легшим стороною, тобто - кумедними жартами, безглуздими концепціями і кумедними моментами.

  • Рафаель зустрічає свого суперника (сезон 4, епізод 17)

Ми говоримо про мутант-рептилії / амфібії на прізвисько Мона Ліза. Вогняна природа і драйв Мони додають акуратну динаміку до Черепахам, особливо з Рафаелем. Разом вони борються за те, щоб повернутися до власника яхти, капітану Філчу, який викрав і змусив її перетворитися в гібрида людини-саламандри, яким вона стала.

  • Шреддер і розкол (сезон 1, епізод 5)

Приємний сюжет і веселий стьоб протягом усього цього чарівного епізоду виявляються поза часом. Це гра з божевільними науково-фантастичними технологіями - частина того, що робить шоу таким привабливим і унікальним. "Shredder & Splintered" також включає в себе кілька знакових новинок, як перший вислів Шреддера: "Сьогодні ввечері я вечеряю на супі з черепах!" і введення Черепахи Дирижабль, створений технічно обдарованим Донателло.

  • Прощай, лети, лети (сезон 3, епізод 44)

В цій пригоді третього сезону є кілька кумедних елементів: від стародавнього космічного храму до завжди цікавого вигляду Бакстера Стокмана, який весело перетворює Шреддера в муху за допомогою своєї зброї з мутагенними променями. Велика частина епізоду розігрується як складна сцена погоні, так як Черепахи, включаючи піщаного Мікеланджело, вистежують Бакстера, в той час як вони одягнені в захисні скафандри і перемагають його. Це дуже «класичні черепахи» і на них все ще цікаво дивитися.

  • Старчайлд (сезон 7, епізод 15)

Цей епізод 7-го сезону працює на повну котушку за участю інопланетянина на ім'я Quarx, який зазнав аварії на Землі. Глядачеві залишається тільки задуматися про походження цього дивного прибульця і ​​його мотиви, в той час як інший прибулець намагається перемогти Кваркса, перш ніж повідомити Черепахам, що останній насправді є найнебезпечнішою річчю у всесвіті. Це захоплююча перестрілка між конкуруючими інопланетними фракціями і мисливцями за головами, які хочуть зупинити Кваркса.

  • Справа про піцу-вбивці (2 сезон, епізод 6)

Те, що починається з, здавалося б, нешкідливого випікання піци, швидко перетворюється в битву між черепашками-ніндзя і одним з класичних лиходіїв з TMNT - «Піца-монстри». У цьому божевільному епізоді є безліч захоплюючих дій.
Корабунга Шредхед (сезон 3, епізод 18)
Тут представлений один з найбільш видовищних «хлопців» в шоу, Мікеланджело, в своїх кращих проявах. Після того, як Сплинтер спробував навчити Черепах самодисципліни, загіпнотизував їх, вони загіпнотизували його, щоб він «більше не жадав піци».
Це також показує веселий епізод з шредери, які намагаються клонувати Майки, змушуючи його думати, що він ніндзя, володіє нунчаками. В цьому дійсно є все - від захоплюючої історії до приголомшливого екшену і жартів, гідних сміху.