Халк - Лідер повинен був зніматися в 3 фільмах


«Неймовірний Халк», один з перших фільмів у всесвіті Marvel Cinematic, створив безліч сюжетних сюжетів, які повинні були окупитися в майбутньому. Є ще кілька питань без відповіді, в тому числі місцезнаходження одного Семюеля Стерна, вченого, якого грає зірка Сторожів Тім Блейк Нельсон.
У недавньому інтерв'ю Нельсона зірка MCU не тільки підтверджує, що він повинен був в кінцевому підсумку стати Лідером, а й розкриває, що повинен був з'явитися в трьох фільмах, знятих в MCU.
«Мене викликали в вестибюль готелю Mercer, щоб зустрітися з Луї Летерье і Гейл Енн Херд, продюсером», - згадує Нельсон GQ.
Вони сказали: «Ми хочемо, щоб ти зіграв цього наукового персонажа», і я прочитав сценарій. Він був дико ексцентричним хлопцем, в основному в другій половині фільму ".
Він додає: «Я думав, що це було цікаво, тому що я не був ні в одному з цих фільмів раніше, і вони сказали:« Ну, в наступному фільмі ви станете лиходієм, так що ви в основному будете користуватися списками три фільми, і ви станете героєм на ім'я Лідер. І я подумав: «Боже мій, це фантастика».
Як ви вже знаєте, Нельсон не з'являвся ніде, крім сольного фільму Едварда Нортона з Халком в головній ролі. Завдяки коміксу, випущеному перед «Месниками», ми знаємо, що коли-то персонаж знаходився під вартою в SHIELD. Його місцезнаходження в даний час невідомо.
А як ви думаєте, Лідер коли-небудь повернеться в MCU?