Кіану Рівз в Марвел "Вічні"


Marvel Studios поки офіційно не оприлюднюють свої плани після Месників фінал

Проте, поряд з зйомками «Чорної вдови», ми знаємо, що студія готується почати зйомку «Вічних» в найближчі місяці.

І з'явилася супер новина про те що сам Містер Джон Вік - Кіану Рівз, веде переговори про те, щоб приєднатися до проекту в таємничої ролі в новій сазі Марвел Мітітелу

Марвел Вiчнi


Згідно з чутками, в той час як переговори тривають, Рівз ще не підписався на проект, і переговори все ще знаходяться на ранній стадії. Якби Рівз підписав, він приєднався б до акторського складу, який вже складається з Анджеліни Джолі в ролі Серсі, Річарда Меддена в ролі Ікаріса, а також кума Нанджіані і Ма Донг-Сеок.

І ще є багато ролей, які ще не знайшли своїх акторів, оскільки Marvel Studios все ще, як кажуть, шукає азіатського актора на головну роль.

З числа заявлених ролей, які ще належить вибрати Рівзу, він потенційно може бути зацікавлений в наступних ролях: Друіг, Забутий, Маккари, Старфокс або Зурас. Однак, з огляду на, що ми не знаємо точно, за які ролі, за наявними відомостями, були призначені Нанджані і Донг Сік, важко дійсно звузити коло ролей, які Рівз міг розглянути.

Проте, повідомлення про те, що Рівз може приєднатися до Вічним, напевно, здивує шанувальників актора, оскільки зовсім недавно він підтвердив свій інтерес до Росомасі.

Ходили чутки, що Рівз зацікавлений кінематографічної всесвіту Marvel з тих пір, як світ побачив Доктора Стренджа.