Новий фільм про Teenage Mutant Ninja Turtles


Teenage Mutant Ninja Turtles був одним з основних продуктів поп - культури протягом більше трьох десятиліть. На сьогоднішній день «Черепахи» з 6 фільмами, 6 серіалами, більш 50 відеоіграми і 2 концертними турами були надзвичайно успішними, і до сих пір залишаються популярними.

 

Історія Черепах почалася в далекому 1984 році, коли Кевін Істман і Пітер Лейрд провели мозковий штурм, коли їли піцу і дивилися телевізор. Вони придумали божевільну ідею про двоногих черепах, які були майстрами бойових мистецтв.

 

Натхненні Френком Міллером, Істман і Лерд самостійно опублікували одноразовий випуск пародії «Шибайголова», «Нові мутанти», «Цербер» і «Ронін». Хіба мало вони зрозуміли, що вони не в дусі, і створення стане найзначнішим культурним явищем, коли-небудь пов'язаних з черепахами.

 

Вони почали публікувати щомісячні комікси з Mirage Comics, але в кінцевому підсумку перейшли на Image Comics, Archie Comics і IDW Publishing.

Арчі-версія «Черепах» продовжить надихати на створення першого мультфільму «Черепаха», який став головним хітом в 80-х і 90-х роках. Це призвело до 3 фільмів, а також до концерту і страхітливого різдвяного спецвипуску, який був недоступним більшості фанатів.

 

Оскільки так багато різних авторів знаходять час для роботи над Черепахами, було багато варіантів їх походження. Їх історія, особистості і здатності змінювалися незліченну кількість разів.

Однак дещо ніколи не змінювалося: Леонардо веде, Донателло займається машинами (це факт, Джек), Рафаель класний, але грубий (дай мені перепочити), Мікеланджело - чувак по вечірці (Party).

 

У планах новий фільм про Черепашок

 

На додаток до мультсеріалу «Черепашки-ніндзя», який проводиться і показується Nickelodeon і в даний час знаходиться в 23-му епізоді першого сезону «The Evil League of Mutants», ми тепер знайомимося з планами нового фільму, який, як стверджується, НЕ буде оповідати зв'язок з серіалом.

 

Nickelodeon Studios вже відсвяткував угоду про виробництво фільму під назвою «Повстання черепашок - ніндзя», ту ж саму назву мультсеріалу, у якого буде прем'єра виключно на Netflix.

«Фільми засновані на властивостях Nickelodeon, але не зачіпають серіали», - сказав Viacom. Компанія оголосила про угоду під час квартальної фінансової презентації з аналітиками з Уолл-стріт.

 

Фільм запропонує оригінальну історію, яка буде представляти походження Рафаеля, Леонардо, Мікеланджело і Донателло, таким чином функціонуючи як ще одне перезавантаження франшизи, в форматі анімації.

Герої панцирів були кілька разів головними героями в анімації, в кіно у форматі живого дії, а також на сторінках коміксів. Тому вони є одним із символів популярної культури, яка тепер буде використовуватися Netflix, в естетичному стилі, який повинен залишатися вірним поточного мультсеріалу.