Оголошено претендентів на "Оскар"



Фільми про супергероїв часто отримують нагороди «Оскар», тому, коли фільм коміксів потрапляє в номінацію «Оскар», це завжди привід для свята. В цьому році, очевидно, в цьому відділі відбулися серйозні зміни, оскільки "Чорна пантера" була номінована на колосальні сім нагород, включаючи бажану «Кращу картину». Але давайте не будемо забувати, що "Месники: Війна Нескінченності" також отримала нагороду за кращі візуальні ефекти.


Після анонса сам Залізний Людина, Роберт Дауні-молодший, відправився в Twitter, щоб привітати команду Infinity War VFX із заслуженим досягненням, коментуючи: «Гордий бути месником. Вітаю усіх! »


Нескінченна війна - фактично восьмий фільм MCU, що може отримати номінацію в цій категорії. Для тих, хто не знає, попередніми претендентами були всі три картини Залізної Людини і Хранителі Галактики, Месники, Капітан Америка: Зимовий Солдат і Доктор Стрендж. Однак далі номінації справа не зайшла.


Можливо, ці Месники стануть тими, хто перерве цю невдалу серію. Зрештою, ми можемо з упевненістю сказати, що в ньому представлені кращі візуальні ефекти будь-якого фільму Marvel на сьогоднішній день. Просто робота, використана, щоб привести Таноса до життя в спокої, разюча. У поєднанні з блискучою грою Джоша Броліна, ефекти допомогли зробити його - як не дивно - одним з найбільш людських лиходіїв, яких ми бачили у франшизі на сьогоднішній день.


Навіть якщо "Аvengers: Infinity War" не вдасться отримати гонг візуальних ефектів, ймовірність отримання нагороди Марвелом вище, ніж зазвичай. «Чорна пантера» - це довгоочікуваний фільм «Краща картина», але він, безумовно, є сильним претендентом на кращий дизайн костюма, виробничий дизайн, мікшування / редагування звуку або оригінальну композицію / партитуру.

У будь-якому випадку, переможці будуть оголошені під час 91-ї церемонії вручення нагород Академії 24 лютого, тому ми досить скоро дізнаємося, скільки статуй Marvel збере.