Роберт Дауні-молодший повернеться в ролі Залізної людини в серіях Marvel


Джефф Голдблюм тільки що розкрив величезний секрет про участь Роберта Дауні-молодшого в майбутньому проекті Marvel.

Актор, який зіграв Гросмейстера у фільмі «Тор: Рагнарек», сказав, що актор «Залізна людина» повернеться в новий мультсеріал «Що якщо?», В якому переосмислюються минулі фільми Marvel з альтернативними поворотами сюжету.

Інші зірки MCU, в тому числі Кріс Еванс, Майкл Б. Джордан і Хейлі Етвелл, з'являться в серії Disney +, але це перше підтвердження шанувальників про появу Дауні-молодшого.

Більш того, він з'явиться разом з гросмейстером, який, як стверджував Голдблюм, готується до ролі в сіквелі Тайки Вайтіті «Тор: любов і грім».

Очікується, що це не єдине телешоу «Дісней +», в якому з'явиться Дауні-молодший. Раніше в цьому році джерела повідомили, що він повернеться в серію, засновану на «Айронхарте», генії-підлітка, що продовжує спадок Тоні Старка в коміксах.

Стверджувалося, що актор повернеться в ролі закадрового героя, подібної JARVIS Пола Беттані.

Інші звіти Marvel, які були опубліковані в цьому році, говорять про те, що Росомаха приєднається до MCU в сценах після титрів перед офіційним представленням Людей Ікс в Фазі П'ять.

Під час «Імперії-відповідей» президент Marvel Кевін Фейдж докладно розповів про зламану сцені «Месники: ендшпіль», яка була б надзвичайно травмуючої для дітей, а також недавно показав, який Месник міг би поодинці вбити Таноса, якби у нього не було підтримки від його армії.