Творці останнього Хижака зняли три різних кінцівки фільму


Творці останнього Хижака зняли три різних кінцівки для фільму.

Однією версією є сюжет, де герой Бойда Холбрука отримує витончений костюм Хижака-Мисливця, в одній з інших сцен персонажа Еллен Ріплі перейшла у всесвіт Хижака із сусідньої франшизи Чужих. Що ж, тепер ми знаємо, яким був третій фінал, і в ньому також був ще один культовий персонаж з «Чужих».

Новина про ролик Ріплі, знятому для «Хижака», з'явилася завдяки публікації в Instagram, створеної художником зі спецефектів Юрієм Еверсон. У нього гучне ім'я в кіноіндустрії, він створював моделі і протезування для таких фільмів, як It перезавантаження, Starship Troopers і Людина-Павук. Він також працював над іншими фільмами такими як «Чужі», «Воскресші» і «Чужий проти Хижака».

Еверсон тепер опублікував ще одну статтю в Instagram, в якій він розповідає, що в третій кінцівці фільму було показано відкриття Podator Pod, в якому розповідається про Ребеку «Ньют» Джорден, маленьку дівчинку, яка пережила зараження ксеноморфа колонії LV-426.

Ідея об'єднання двох франшиз, очевидно, не нова, тому що на додаток до двох фільмів AVP, кінець Predator 2 вже встановив, що два смертоносних інопланетних видів живуть в загальному всесвіті. І оскільки обидві франшизи в даний час борються за те, щоб залишитися на плаву на переповненому ринку блокбастерів, можливо, що повернення деяких з найбільш знакових персонажів, які коли-небудь бачив кінематограф, може стати адреналіновим кидком, який повернув би аудиторію назад.

Як би це не було круто, але включення Тритона, зокрема, занадто проблематично для роботи. На додаток до того факту, що персонаж не тільки помер на початку «Чужого 3», а й був згодом зламаний, щоб довести, що вона не заражена, фільми про «Чужих» все ж відбудуться в кінці 22-го століття. Жарти існуючих фільмів «Хижак» вже привели до того, що аудиторія повірила і інвестувала до межі, додавши червоточини і подорож у часі, щоб включити Ньюта, просто занадто далеко.

Проте, оскільки реакція критиків і фанатів на рішення про те, щоб закінчення супер-костюма було універсально негативним, можливо, творцям фільму було б нічого втрачати, вибравши опцію Newt.