Вартовi Галактики 3: актори, дата випуску, режисер і історія


Правоохоронці галактики- 3 йде повільно і фанати починають задаватися питанням, коли вони зможуть побачити довгоочікуваний фільм. Ось все, що ми знаємо на сьогоднішній день.

Дата виходу «Вартові Галактики 3»
Зйомки Правоохоронці Галактики 3 почнуться в 2020 році. На даний момент у Marvel є кілька дат в календарі релізів, до яких на даний час не прикріплені фільми.

  • 18 лютого 2022 р
  • 29 липня 2022 р
  • 7 жовтня 2022 р
  • 17 лютого 2023 р
  • 5 травня 2023 р
  • 28 липня 2023 р
  • 3 листопада 2023 р

Ймовірно, ми можемо виключити ці дати 2022 року, оскільки Джеймс Ганн буде зайнятий роботою над Загін самогубців для DC і Warner Bros. аж до 2020 року. Але ці травневі і липневі дати 2023 року напевно підійдуть для остаточної частини трилогії Правоохоронці галактики.

«Правоохоронці Галактики 3» Режисер
Важко уявити кого-небудь, крім Ганна, в ролі режисера Правоохоронці Галактики 3, оскільки він явно вклав багато любові і свій унікальний смак в створення цього світу, але він був звільнений в 2018 році з-за серії несмішних твітів-жартів.

Дісней, очевидно, думав також, і Ганн був відновлений на роботі. Він не може почати працювати над цим до тих пір, поки не закінчить зйомку дл DC Загін самогубців.

«Правоохоронці Галактики 3» У ролях
Ви можете очікувати, що всі, хто вижив в «Месники: Фінал» повернуться в «Вартові Галактики 3». Звичайно, що це означає для Гамори, яку залишили в особливо дивному місці в кінці цього фільму, ще невідомо.

«Правоохоронці Галактики 3» Історія

«Багато що з того, що відбувалося у всесвіті Marvel за останні десять років, багато в чому призвело до Месників: Війна Нескінченності», - сказав Ганн про можливе сюжеті історії на своїй сторінці в Facebook в 2017 році.

«Правоохоронці Галактики 3» відбудеться після всього цього. Він завершить історію цієї ітерації Вартових Галактики і допоможе катапультувати як старих, так і нових персонажів Marvel в наступні десять років.

Слід мати на увазі, що фільму, можливо, доведеться мати справу з долею Гамори після подій «Месників: Фінал».

Однак історія Гамори буде далеко не єдиною проблемою, з якою зіткнеться команда в наступному фільмі.