Новини від Marvel Studio про "Чорну Вдову"


Джерела вказують, що Marvel Studios найняла Неда Бенсона, щоб переписати сольний фільм «Чорна вдова».

Коллайдер повідомляє, що Нед Бенсон був найнятий, щоб переписати оригінальний сценарій, написаний Яком Шеффер. Вони відзначають, що їх джерела «були вражені роботою Бенсона« Зникнення Елеонори Рігбі».


Коллайдер також теоретизує, що Бенсон був привезений Скарлетт Йоханссон на підставі чуток про те, що Йоханнсон, як очікується, зіграє головну роль в адаптації статті з семи частин «Ранкових новин» в Далласі «Моя арійська принцеса» для картин Емі Паскаль. Бенсон був нібито найнятий для адаптації газетних статей.

 

Хто буде знімати "Чорну Вдову"?


Фільм «Чорна вдова» буде знятий Кейт Шортленд. Marvel Studios провела співбесіду з більш ніж 70 кандидатами на роботу, перш ніж прийняти рішення про Шортленд. «Голлівуд репортер» вказала, що основним завданням було знайти жінку-режисера, і вони витратили більше півроку, перш ніж вибрати Шортленд.

Фільм, як повідомляється, мав розпочатися в кінці цього місяця, але в новому звіті зі списку тижневика Film Magazine Production Weekly говориться, що зйомки в Великобританії почнуться не раніше червня.


З чуток, фільм стане першим R-Rated фільмом в кінематографічного всесвіту Marvel. Неясно, що саме буде включати сюжет, і, з огляду на те, що фільм отримує переписані речі, швидше за все, зміниться, але ходили чутки, що фільм стане приквелом фільму, який відбудеться через 15 років після розпаду Радянського Союзу і покаже Зимового солдата - Себастьяна Стана.

 

Скільки заробить Скарлетт Йоханссон на цьому фільмі?

 

Йоханссон описала, що вона хотіла б побачити у фільмі «Чорна вдова» в березні минулого року:
«Мені подобається грати цього персонажа, і я думаю, що є певна можливість досліджувати вдову як жінку, яка як би прийшла в себе і робить незалежний і активний вибір для себе, ймовірно, на цей раз у своєму житті. У неї не завжди була така можливість. Якщо це відповідає цим критеріям, то так, я б хотіла це зробити».

Очікується, що Скарлетт Йоханссон заробить 25 мільйонів доларів на прийдешньому фільмі.

Що стосується Яка Шеффера, який написав оригінальний сценарій, вона, як повідомляється, буде провідною на телешоу Vision і Scarlet Witch, яке, за чутками, дебютує на Disney.