Супермен проти доктора Манхеттена в «Часах судного дня».


Довгоочікуваний фінал серіалу «Годинник Судного дня» від DC скоро з'явиться. Заплутаний серіал письменника Джеффа Джонса і художника Гарі Френка змішав «Сторожів» і всесвіт DC. Останній випуск буде приголомшливим, так як в офіційному превью показані два найпотужніших персонажа в коміксах, які борються один проти одного.

У «Часах Судного дня» було показано, що доктор Манхеттен прибув у Всесвіт DC з метою, яку він не розкрив (і, можливо, ніколи) не виявив. Однак тепер він усвідомив, що, змінивши тимчасову шкалу так, як він вважає за потрібне, він більше не може бачити майбутнє для всесвіту DC. Мабуть, навіть він не зовсім впевнений, як впоратися з реальністю масивної мегавселенной DC, яка впливає на всі інші мультіверси.

Відкриваючи завісу, ми бачимо, як розгніваний Супермен кидається до спокійного Доктору Манхеттену. Супермен готовий гуркотіти. Тим часом Бетмен зустрічає Роршаха і зауважує, як він стрибає з будівлі в натовп. Приємно знати, що навіть Темний Лицар добре тобі, коли ці напівбоги зустрінуться віч-на-віч.

Є багато питань про те, як фінал Годинника Судного дня вплине на всесвіт DC і чи будуть події в кінцевому підсумку мати значення. Це чесний питання. Джонс і Френк ретельно розповідали про цю амбітної серії кросоверів. Те, що доктор Манхеттен став причиною переродження в Вашингтоні, було розумним розповіддю.

Останній випуск відповість на питання, чи коштували всі затримки очікування. Але, принаймні, схоже, що битва між Суперменом і Доктором Манхеттеном буде грандіозною.